mandag 2. august 2010

Tilbake til Mali

Vi har vært i Norge siden slutten av mai. Mandag 9. august om kvelden lander vi på nytt på malisk jord. Det ser vi fram til!

Vi har hatt tilsammen 5 uker med arbeid for NMS i region Oslo/Borg. Det har vært kjekt arbeid! Vi har møtt hundrevis av hyggelige og ivrige misjonsvenner, noen ganger i små misjonsforeninger, andre ganger på store arrangementer som St.Hansfeiring på Mesnali leirsted ved Sarpsborg. Siste jobboppdrag hadde vi i slutten av juli da vi var på "voksen-leir" på Mesnali leirsted ved Lillehammer. Her var programmet fylt av fjellturer og kulturopplevelser som deltakelse på Peer Gynt-spelet på Gåla, i kombinasjon med bibeltimer og misjonsinnformasjon. Her ble det fornyelse både for oss misjonærer og for misjonsvenner fra ulike deler av Norge.

Våre arbeidsoppgaver i høst blir disse:
Else: Permisjon fra jobben som representant, språkstudent (fulani) på full tid fram til februar.
Helge: Vikar for Else i 50% stilling som NMS-representant hele høsten pluss 50% stilling som rektor for Den norske skolen i Douentza fram til 1. oktober. Etter 1. oktober vil Helge bli involvert i arbeidet med en ny organisering av bistandsarbeidet i vår lokale  organisasjon (NMS sin samarbeidsorganisasjon i Mali).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar