lørdag 7. mai 2011

Fra utearbeider til hjemmearbeider

Else har allerede forlatt Mali. Hun er for tiden i Kamerun og skal ha møter med Den Evangelisk-Lutherske kirken der angående samarbeid om misjonsoppgavene i Mali. Hun fortsetter videre til Norge når oppdraget er utført i Kamerun.

I Norge venter oppgaver innen "hjemmearbeidet" til NMS, besøk i menigheter og deltakelse på diverse misjonssamlinger. Det gjorde vi i fjor også, og det var rett og slett kjekt.

Det er altså Helge som skriver. Og han kan fortelle at hans flybillett er slik lagt opp at han "tilfeldigvis" kommer til Paris samtidig med Else....

Til Paris kommer vi i god tid til å rekke 17. mai i Norge (slik at vi får trille barnevogn med barnebarnet på Karl Johan ....), så derfor har vi lagt inn et ekstra Paris-døgn. En liten feriedag kan gjøre godt.

Det er varmt i Mali for tiden, stua og kjøkkenet i huset vårt har aldri temperatur under 33 grader for tiden. (Det er air condition på kontoret og soverommet heldigvis!) På det meste er det 38 inne og 44 ute, men maksimumstemperaturen vil nok stige et par grader til lenger ut i måneden.

Det er lite vann i Nigerelva for tiden, men om et par uker begynner vannet å stige igjen (helt opp til kanten ....)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar