torsdag 19. januar 2012

Nytt om situasjonen

Det er nå besluttet at vi blir boende i hovedstaden dette semesteret. Her har vi funnet et koselig hus å leie og som vi håper kan bli til glede ikke bare for oss, men også for våre kollegaer og andre som kommer på besøk.


Her i Bamako bor og jobber noen av våre misjonærkollegaer fra Benin og Norge, og vi er allerede inkludert i deres fellesskap. I går kveld inviterte områdeansvarlig Anne-Lise (misjonær fra Frikirken) til semesteroppstart med deilig fårikålmiddag og hyggelig samvær. Når situasjonen nå har blitt slik som den er blitt, kjenner vi alle på verdien av å være sammen.

Selv om vi denne våren ikke kommer til å være midt i misjonsarbeidet til daglig, vil vi følge det tett gjennom mail, telefonsamtaler og ved sporadiske besøk. Vi vil fortløpende legge ut artikler på bloggen vår slik at dere som følger oss, blir oppdatert på arbeidet, men naturlig nok ikke på våre bevegelser.

1 kommentar:

  1. Kjære dåkke! Godt å høyre at dåkke finn dåkke til rette i Bamako og kan følgje opp arbeidet derifrå:) Gratulerer som besteforeldre til vesle Jonathan forresten!!! Traff Kristian på MF, og han fortalde at han vart fødd rett etter at dåkke hadde reist...Tenkjer det blir stas å endeleg møte han! Ja, så er situasjonen blitt vanskeleg der ute, men det høyrest ut som arbeidet går sin gong for det meste, og det er bra! Det er spennande å følgje med! Vi ber for dåkke og for for arbeidet og håper at situasjonen skal roe seg heilt igjen! skal helse frå Bjarne. Alt godt frå Astrid

    SvarSlett