mandag 18. august 2014

Back in Bamako

Etter en flott og innholdsrik sommer i Norge er vi nå tilbake i Bamako. Huset vårt stod klart og ventet på oss slik vi forlot det. Vår hushjelp har vært innom her jevnlig gjennom sommeren. Dessuten har vi vaktmenn som passer på at ikke uvedkommende kommer på besøk. Våre ansatte er trofaste og gode å ha!

Nytt for oss nå i høst er at vi skal ha hjemmekontor. Kontorfellesskapet vi var en del av, flyttet nemlig i juli tilbake til Sevare etter å ha vært lokalisert i hovedstaden i to år. På styremøtet i mars ble det bestemt at under forutsetning av at det fortsatt var stabilt rolig i landet, skulle administrasjon og misjonærer flyttet tilbake til Moptiregionen. Vi gleder oss over at det var mulig!

Vi skal imidlertid fortsatt bo i Bamako, dels på grunn av arbeidsoppgaver, men også fordi vi skal slippe enda en flytting før vi avslutter som misjonærer i Mali neste sommer.

Det er regntid i Mali nå. Her i Bamako og noen andre steder har det kommet bra med regn, mens i vest og i nord meldes det om at regntiden ennå ikke har kommet skikkelig i gang. Det kan få store konsekvenser for befolkningen der!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar