fredag 11. september 2009

Klar – ferdig – gå!


Når man starter på noe nytt, så får man som regel litt opplæring. Men når innkjørings-perioden er over, må man stå på egne bein.

Nå er vi ferdige med innføringskurset vårt, så nå vet vi alt om Mali og misjonsarbeidet her ….
Vel. Det var kanskje litt overdrevet. Men nå er vi i alle fall i gang.

Else starter opp med møter og møter. Styremøte i vår lokale organisasjon med mer. Dessuten er det budsjetter og annet å pusle med. Helge skal være med på noen av møtene, - de som er for alle misjonærene. Men inne i mellom skal det også læres fulani.

Vi er kommet godt i orden i huset. Hushjelpen vår, Guindou, ordner mye av det praktiske i heimen, og han lager god mat. Han gjør innkjøp og vasker huset, så der er vi heldige. Innkjøp er en relativt krevende øvelse her. Det er ikke akkurat slik at man får alt på ett sted!

Våre misjonærkolleger fra Benin og Nigeria kommer tilbake fra sommerferie nå i løpet av helga. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem. Den ene familien traff vi da vi besøkte Sigurd i Douentza for 2 ½ år siden. Og kona i den andre familien var med på konsertturneen i Norge i sommer. Så vi kjenner dem litt allerede.

To av dem som utgjør den lille fulanitalende menigheten her i Sévare har vi blitt kjent med. Den ene har lang fartstid som kristen, den andre er mer underveis. Dessverre er det litt smått med franskkunnskapene deres, men om kort tid snakker jo vi flytende fulani, så da blir det jo enkelt ……

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar