fredag 25. september 2009

Moïse


Man diskuterer om det er et gigantisk skritt for vår lokale organisasjon eller om det bare er en liten endring med symbolsk betydning. I alle fall; den lokale organisasjonen som NMS sitt arbeid kanaliseres gjennom, får ny direktør 1. januar 2011. Og den nye direktøren kommer fra Kamerun.

Han heter Ngayap Moïse, er teolog med eksamen fra Kamerun og tilleggsutdannelse fra Misjonshøgskolen i Stavanger. Før han tiltrer, vil han og familien bo noen måneder i Mali for opplæring og overlapping med nåværende direktør.

Hittil har det kun vært nordmenn i ledelsen for arbeidet her. Så en overgang blir det jo. Men arbeidet og utfordringene er de samme …..

2 kommentarer:

  1. Er spent på å høre om dere kjenner Ngayab fra Kamerun. Det er vel i alle fall en fordel at dere har litt kontakt med bakgrunnen hans? Håper ihvertfall at dere blir raskt kjent og får til et fint samarbeid

    SvarSlett
  2. Else og Helge! So spennande å høyre om ny leder! men veit dokke ka? No skal ej fortelle dokke; ej he møtt Ngayap Moise før! hehe! Det he kanskje dokke også? på GF for en del år sida! sitte me lappen hass med mailadresse og slikt i handa no! he hatt den i lommeboka sida ej møtte han!

    Håpe at alt ellers står bra til me dokke! Ber for dokke!
    Guds fred.

    SvarSlett