lørdag 20. februar 2010

Jannde Taalibaabe

Disippeltreningskurs kunne vi kalt det på norsk. Men her heter det altså Jannde Taalibaabe. Kurset starter på mandag og skal vare 4 uker. Mange av misjonærene (ikke vi!), pluss en god håndfull med lokale, kristne fulanier, skal undervise.

I går (fredag) var det dugnad for å sette i stand lokalene. Arrangementskomiteen har fått låne bygningen som tidligere huset den tyske skolen. Den består av 3 klasserom pluss en god veranda og et eget toalettbygg. Skolebygningen har stått tom hele dette skoleåret, så det var en del vasking som måtte til. Ett klasserom vil bli brukt til undervisning, de to andre til overnatting.

5 damer og én mann fra menigheten pluss fem av seks misjonærer stilte til dugnad. Bygningen ligger like ved misjonens ”hovedkvarterer”, så det var enkelt å frakte bort stoler og bord.

Og deltakerne? Ja, de kommer i løpet av morgendagen. Men først mandag morgen når kurset starter, vet man hvor mange deltakere det blir. Kanskje blir det 5, kanskje blir det 20. Vi får se, sier våre kolleger!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar