mandag 1. februar 2010

Fulanistevne

- Atten år etter det første stevnet for kristne fulanier i vårt område, kan vi konstatere at disse arrangementene er et hyggelig barometer for vekst og utvikling i arbeidet, skriver misjonær Stina Aanderaa Neergård i en srtikkel som snart står på trykk i Misjonstidende. Og hun fortsetter: Deltakerantallet har steget fra fem-seks til hundre og femten, og mens deltakerne i begynnelsen hadde forventninger om økonomisk godtgjørelse som ”takk” for å delta, måtte de i fjor betale en deltakeravgift på nesten førti kroner.

Gledelig utvikling alttså. En annen kollega av oss, Frode Brügger Sætre har skrevet om sine inntrykk fra fulanistevne på sin blogg. Se artikkelen "Guds kjærleik" på bloggen http://frodebruggersetre.blogspot.com/ .

Hele familien Vatne, inkludert sønner og svigerdatter fra Norge, var også innom stevnet i Bamako på stevnets avslutningskveld. Det passet slik med reiseprogrammet til de besøkende. Blant annet fikk vi se teaterforestillingen som barna og ungdommene hadde laget (se bildet nedenfor). Teaterstykket, som handlet om den bortkomne sønnen, var skrevet av en liten gruppe tenåringer fra Douentza med hjelp av misjonær Katie (instruktøren som vi ser ryggen til på bildet).

1 kommentar:

  1. Det var hyggelig lesning. Prekenteksten igår var om det minste av alle frø, sennepsfrøet, som vokste og ble til et stort tre- Guds rike vokser.
    Hilsen fra Ragnhild og Erling.

    SvarSlett