lørdag 16. april 2011

Avskjedsfest

Avskjed er en del av misjonærenes liv. Å ta avskjed er litt vondt, men det er viktig både for de som reiser og for oss som er igjen. Vi som blir igjen får anledning til uttrykke vår takknemlighet og hvor mye de som reiser har betydd for oss og for arbeidet. Og de som reiser får anledning til å oppsummere tiden de har jobbet her i Mali og sette ord på hva som har vært utfordrende og hva som har vært gledelig og godt.

Denne uken var både misjonærer og ansatte i administrasjonen samlet til avksjedsfest for bl.a. familiene Neergård og Møgster som har arbeidet i Mali i over åtte år. Der fikk vi alle anledning til å ta avskjed hver på vår måte. Det ble derfor en kveld preget av latter, tårer, alvor og skjemt. Det var taler, skjetsjer, sanger, fotomontasje, gaveoverrekkelse og ikke minst: Nydelig mat! Kvelden ble avsluttet med forbønn for de åtte voksne og seks barna som nå reiser hjem til Norge for godt (eller det vet vi i grunnen ikke, kan jo hende noen av de kommer tilbake om noen år for å jobbe).

Lærerne og elevene ved Den norske skolen med noen støttespillere leder allsangen


Anne-Lise hadde et festlig innslag som takk til Stina, Kjell Magne, Ole Harald og Kathie

-og Else talte på norsk (Helge oversatte til fransk)til misjonærene som dette året har hatt tilknytning til Den norske skolen i Douentza, lærer Laila, ettåring Vegard, rektor Ranveig og Odd

Våre afrikanske misjonærkollegaer uttrykte sin takk med en sang ledet an av Dorcas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar