onsdag 1. april 2015

Stille uke

Uka mellom palmesøndag og 1. påskedag kalles gjerne den stille uke. I Norge. Her er vårt program denne uka: (NB! Skjærtorsdag og langfredag er ikke helligdager her ...)

Mandag:  Else: Formiddag kurs for andaktsholdere radio, ettermiddag sortering og pakking av utstyr på Den norske skolen pluss besøk hos en lokal kristen dame. Helge: Formiddag ledermøte pluss div henvendelser angående utbetalinger, ettermiddag komitemøte for å utarbeide regelverk for stipendordning studenter, kveldsarbeid samtaler med misjonærer, attestering av utgifter etc.
Tirsdag: Else: Formiddag kurs for andaktsholdere radio, ettermiddag møte med direktør for den lokale misjonsorganisasjonen vi er en del av. Helge: Formiddag komite for utarbeiding av manual som beskriver hvordan damegrupper kan organisere produksjon og salg av såpe, ettermiddag møte med misjonærene som har arbeid innen diakoni ang plan for hjelpetiltak rettet mot foreldreløse, kveldsarbeid diverse e-poster å besvare.
Onsdag: Else og Helge hele dagen: Besøk i tre landsbyer sammen med styret for prosjektet PDRM (vårt NORAD-støttede utviklingsarbeid)
Torsdag: Else og Helge hele dagen: Besøk i fire landsbyer sammen med styret for prosjektet PDRM (vårt NORAD-støttede utviklingsarbeid)
Fredag: Kontorarbeid for begge: Etterarbeid etter diverse komiteer, arbeid med ny søknad for utviklingsprosjektet 2016-2020. I tillegg har Helge møte med kollega Temi ang overtakelse av ansvaret for det diakonale arbeidet.
Komitemøte innen diakoniarbeidet. Helge i midten sammen med 5 misjonærkolleger fra 4 forskjellige land: Kamerun, Etiopia, Nigeria og Benin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar