mandag 5. april 2010

Besøk fra Landsstyret i NMS

Landsstyremedlem Rolv Olsen har vært på besøk i Mali i påsken. I oppsummeringen av oppholdet her i Nord-Mali, ble konklusjonen at det hadde vært et inspirerende og nyttig besøk både for han og oss ("oss" er her misjonærene og de lokalt ansatte/kristne).

Rolv er en gammel kjenning av Helge og meg (...det er Else som skriver ...) helt tilbake fra vi gikk på Misjonshøgskolen høsten 1984. Da var han på slutten av teologistudiet, og hun som ble hans kone, gikk i vår klasse. De dro siden til Taiwan og Hong Kong som misjonærer.

Rolv er nå i landsstyret for NMS, og i den forbindelse var han utpekt til å reise til Mali på tjenestereise. Det er vi glade for! Med hans bakgrunn både i organisasjonen, som misjonær og senere i diverse jobber og verv i Norge, – og til og med et tidligere besøk i Mali, hadde han gode forutsetninger for å sette seg inn i arbeidet og møte oss med spørsmål og konstruktive tilbakemeldinger.

Rolv hadde et variert program som omfattet både evangeliseringstur i ”broussen”, lunsj og siesta i en stråhytte, besøk til landsbyer hvor bistandsprosjektet har kornbanker, brønnboring og alfabetiseringskurs, møte med ledelsen i bistandsprosjektet PDRM (se bildet nedenfor), besøk på Den norske skolen, dåpsgudstjeneste på 1.påskedag, NMS-samling og påskefrokost i sanddynene sammen med de norske misjonærene.

Meget innholdsrikt og variert med andre ord!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar