mandag 28. februar 2011

Jubileumsfeiring

Etter jubileumsgudstjenesten (se artikkelen nedenfor), fortsatte feiringen, denne gang utendørs. 25- års jubileet ble behørig markert. Komitéen hadde satt sammen et variert program som inneholdt historisk tilbakeblikk i form av opplesning, intervju og bilder, diverse hilsner og taler og et stort måltid med mat nok til alle de nærmere 200 gjestene.

Helge hadde fått i oppgave å binde programmet sammen og med lang erfaring fra ledelse av lignende arrangement i Norge, klarte han det på en utmerket måte til tross for uforutsette ting som oppstod (vi er jo i Afrika og da går sjeldent alt etter planen....).

David Dollo var en av de inviterte gjestene. Han blir her intervjuet om oppstarten da NMS kom her for over 25 år siden.


Det var mat nok til alle!! -nydelig mat!!

Store og små i familien Monger koste seg på jubiléet.

Jubiléet ble også en markering av at samarbeidsorganisasjonen har fått ny ledelse, både administrativ leder og nytt styre. Her blir den "gamle" administrative leder takket av av styreleder og nestleder fra det gamle styret.

Administrasjonen benyttet også anledningen til å takke sin leder gjennom mange år både med varme og takknemlige ord og gaver fra den lokale kultur.

Kledd til fest! Er vi ikke fine?

1 kommentar:

  1. Oui, dere var fine! Og bildet er typisk afrikansk. Litt langt unna slik at vi ikke ser ansiktene godt, men vi ser den fine banneren bak og det er jo viktigst. Toppers!

    SvarSlett