lørdag 14. desember 2019

Ankommet Bamako

Flyavgang fra Gardermoen kl 06.05 er ikke drømmestart på en ferie, men det gjorde jo at vi kom ganske tidlig fram til Bamako. Her ble vi møtt på flyplassen som avtalt. Men koffertene våre kom ikke fram slik Air France hadde lovet. Flyet var 5 min forsinket til Paris. Det var kanskje årsaken til at koffertene ikke fikk samme greie overgang fra ett fly til et annet som det vi selv hadde?

Vi får nok koffertene i dag. Og vi har det vi trenger. Spiste middag sammen med Normisjonmisjonærene Therese Glendrange og Karen Ekern i går kveld, og i dag har vi lagt planer for dagene framover sammen med Moïse. Dette blir bra!

Bamako er som byen alltid har vært. En god følelse å møte alt sammen igjen! Lydene, luktene, trafikken, alt er som det var for snart fem år siden da vi forlot landet. På vei fra flyplassen i går var vi innom i nabolaget der vi bodde og møtte både fruktselgeren på hjørnet og fulani-veveren under trærne. De kjente oss igjen. Hyggelig!
Veveren Ali under treet ikke langt fra det gamle huset "vårt".

Middag sammen med Therese og Karen. Restauranter på dette "nivået" hadde fått noe nytt: Sluse med doble jernporter som inngang. Situasjonen krever noen tilpasninger, men vi ser ikke annet enn ro og fred i bybildet. 
Fullmåne i Afrika er noe spesielt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar