lørdag 15. august 2009

Klar til utreise


I morgen tidlig, - svært tidlig, er det avreise med kurs for Mali. Sigurd, Kristian og Margrethe har meldt seg som sjåfører og avskjedskomité, så alt styder på at vi vil ankomme Gardermoen i rett tid.
Tre leieboere er flyttet inn i 2. etasje i huset vårt. Selv beholder vi kjellereetasjen, mens kjøkken og stue (1. etasje) deler vi på i de periodene både vi og leieboerne bor i huset. Vi har brukt sommeren på å rydde og ordne, og nå er alt klart. Ca 100 pappesker er pakket og plassert enten på boder i egen kjeller eller i en bod vi låner av NMS. Noen møbler er også satt bort,
og loppemarked, Fretex og Grønmo gjenbruksstasjon har fått sitt.
Fra Mali har vi fått beskjed om at "storbagasjen" vår er ankommet. Alle kolli er kommet fram, og ikke noe tyder på at noe av innholdet er borte. Så det er jo strålende.
Nå når alt det praktiske er klart, kjenner vi at det skal bli godt å komme av gårde. Vi gleder oss til å reise, men som ved alle utreiser blandes gleden over å komme i gang med sorgen over å måtte reise fra familie og venner i Norge. Men heldigvis er det mange muligheter til å holde god kontakt i våre dager til tross for at avstanden i kilometer mellom Mali og Norge er stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar