torsdag 2. oktober 2014

Misjonærene samlet igjen

Tre år har gått siden forrige gang misjonærene var samlet til misjonærmøte i Sevare. Det var derfor med stor glede og takk vi nå kunne møtes der i midten av september.

Sevare er vår base i Mali, og her ligger misjonens administrasjon med direktør, kontor- og økonomileder, bibeloversettere, radiostudio og ledelsen for bistandsprosjektet. Direktøren med sin stab har pga sikkerhetsmessige årsaker hatt base i Bamako i to år, men nå er både de og misjonærene tilbake i Moptiregionen.

Misjonærteamet i Douentza er igjen på plass. Det består av en familieenhet fra Kamerun og en fra Etiopia pluss en misjonær som kommer hit på konsulentoppdrag i kortere perioder.

I Sevare bor direktørfamilien, som er fra Kamerun, og en familie fra Nigeria som kom til Mali denne uken. De kom for sent til å være med på misjonærmøtet denne gangen. For dem er det innføringskurs og språkstudier i fulani som står på programmet nå.

Dette året er det tre misjonærenheter i Bamako. Foruten oss selv er det en annen enhet fra Norge (Frikirken)  og en fra Benin. 

Misjonærmøte i vår egen møtesal ved kontoret i Sevare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar