lørdag 4. oktober 2014

Ny administrasjonsleder

Vår økonomi- og administrasjonsleder gjennom svært mange år, Belco, er innvalgt som representant i nasjonalforsamlingen i Mali. Nå er hennes avløser på plass i vår administrasjon i Sevare,

Å være "stortingspolitiker" er i utgangspunktet ikke en heldagsjobb her i Mali, for nasjonalforsamlingen er kun samlet i visse perioder. Men for Belco har det vist seg umulig å kombinere politikerarbeidet med fortsatt arbeid i vår administrasjon.

For en dyktig kvinne fra det største partiet (presidentens parti) har det blitt nok av oppgaver: Hun representer Mali i Afrikas svar på EU (Den Afrikanske Union, AU), besøker samarbeidsland som Venezuela og har stadige møter med folket hun representerer og lokalpolitikere i Mopti-regionen. Så det måtte bli en pause fra arbeidet vårt. Men retten til å komme tilbake til vår organisasjon om 5 år, har hun.

Vår nye administrasjonsleder heter Esai Dao. Han har høyere utdanning innen økonomi og administrasjon, er vokst opp i Sevare og er et aktivt medlem i en av de to store bambara-språklige kirkene her i Sevare.
Fra venstre: Avtroppende adm-leder, ny adm-leder og direktør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar